HTML

A hétköznapi élet fontos témái

Oldalunk a hétköznapi élet egészét átfogja , benne vaskos humor illetve komoly témák. A mocskosabb dolgokért menjetek a napiszarhoz ...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.02.06. 23:48 tsunami00

A H1N1-ről vélemények.

 

Az interneten szörfölve az ember elég sokmindent olvashat a H1N1-ről. Jelen cikkben talán a legérdekesebb elméletekből próbáltam kiragadni egy-két részletet. Remélem találtok ti is benne kedvetekre valót.
 
A H1N1 az A típusú influenzavírus egyik altípusa, az emberi influenza leggyakoribb okozója. Egyes törzsei az emberi populációkban is endemikusak (külső behatás nélkül jelenlévők), ezek okozzák az influenzaszerű betegségek és a szezonális influenza kis részét.
2009 júniusában az Egészségügyi Világszervezet bejelentette, hogy a H1N1 új törzse pandémiát okozott. Mivel az új vírus sertésekből eredt, sokáig sertésinfluenzának nevezték.
A H1N1 influenza altípus nevében a „H” a hemagglutinin proteinre, az „N” a neuraminidáz proteinre utal. Számos különböző törzzsé mutálódott, köztük a spanyolnátha vírusa, enyhe emberi influenzák vírusai, járványos sertésinfluenza törzsek és a madarakban talált különböző törzsek.
 
Az 1918-as „spanyolnátha”-járvány
A spanyolnátha viszonylag enyhe tünetekkel kezdődött, majd végzetessé fajult. A fertőzöttek két és fél százaléka halt bele a betegségbe. Gyorsan és könnyen terjedt, így több millió ember kapta el. A szokványos szezonális influenza általában az idősek és a gyengék közül szedi áldozatait; a spanyolnátha azonban, sok más pandémiás vírushoz hasonlóan, főként a fiatalabbakat, az erősebb szervezetűeket sújtotta.

A vírus elképesztő iramban tarolt. A betegek tüdeje véres folyadékkal telt meg, és saját ágyukban fekve fulladtak meg. Az antivirális szerek és az antibiotikumok korszaka előtt a világ védtelenül állt a vírus terjedése előtt, és a kór is gyógyíthatatlannak számított. Megdöbbentő módon a járvány tetőpontján a spanyolnátha naponta 200 ezer emberrel végzett. És ez folytatódott, és folytatódott , és folytatódott mindaddig , míg mindenki meg nem fertőződött. Nem mindenki halt meg, de ötvenmillió ember igen. Erre kell számítanunk, és ez nem csekélység.
 
Védőoltás?
 
Úgy tűnik, hogy a H1N1 és a vakcinája nem más, mint egy bináris, kombinált biokémiai fegyver!
Szigorúan terjesztendő!
Ma vettem egy zsák meszet és van már hipóm is elég, hogy fertőtleníteni tudjak a H1N1 ellen, de jöhet akár a H5N1-is, mint Ukrajnában mostanság. Az ember esze megáll a hazug médiás és gerinctelen "szakember" -ek nyilatkozatai láttán, hallatán. Egy apukával beszélgettem az óvodában pár perce. Képes volt felhívni a biztosítóját, hogy ha beoltatja magát ezzel a kotyvalékkal és lesz valami baja tőle, akkor a biztosító vállal-e felelősséget azért, amiért sem a szer gyártója, sem az orvos, gyógyszerész, de még az állam sem? Persze, hogy nemleges választ kapott. Ha viszont nem oltatja be magát és azért lesz baja, akkor sem vállalnak felelősséget és nem állnak jót. A felesége biokémikus, és mondanom sem kell, hogy nem oltatja le magát, sem a családját. Apropó, ha már itt tartunk. Tulok írt egy összefoglalást ebben a témában, tisztán vegyelemzéssel eljutva a nem tetsző eredményekhez.
 
Miért kell a "magyar" oltóanyagba 10-szeres mennyiségű etil-higany?
"Mi az a bináris méreg?"
"Ne találgassátok tovább, mert egy magyar kutatócsoport feltörte a H1N1 vírus hatásmechanizmusát kódját 2009. szeptember 20-án! Az alapvírus csak egy gyenge megbetegedést okoz, tünetei enyhék, lefolyása gyors, alapvetően nem veszélyes. Az oltás után viszont egyesül a vírus a vakcinában található bináris párjával, a másik részével és azonnal blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit és adott körülmények között kiiktatja, védekezésre képtelenné teszi az immunrendszert. Azok, akik valamilyen rendellenességgel születtek, míg mások, akik időskori betegségeik miatt váltak folyamatos gyógyszerfogyasztókká, az oltás követően - és feltételezve a H1N1 heveny fertőzöttséget- éppen a gyógyszerek által biztosított relatív védettségüket veszítik el azáltal, hogy annak hatását a vakcina és a vírus együttesen blokkolja. A szervezet ezáltal sokkot kapva lényegében összeomlik. Magas láz után tüdőembólia lép fel, amelynek "szövődménye" maga a halál. A következmények tekintetében azt lehet megállapítani, hogy a beteget valójában a saját betegsége öli meg, de minden esetben kimutatható nála a H1N1 vírus is, amely azt kitrükközte. Mindebből azt a konklúziót vonhatjuk le, hogy a vakcina végez az emberrel. Már 20 évvel ezelőtti betárolt vérminták is 92%-ban ugyanilyen reakciót adtak (Skandinávia).
A hadiparban ismertek a bináris idegmérgek és robbanó anyagok. Két komponensüket külön tárolva teljesen ártalmatlan szerek, de elegyítve biztosan ölnek, robbannak.
 
A H1N1 EGY ÉVEK ALATT GONDOSAN MEGTERVEZETT BINÁRIS KATONAI IDEGMÉREG-FEGYVER!

Az USA nevadai (zsidó irányítás alatt álló) kutatóbázisán. A mexikói kórház ideális bevetési hely volt, mert minden paciensnek volt valami krónikus betegsége, amelybe akkor haltak bele, amikor az ellenszerrel kezdték őket beoltani!

Az alkalmazást tekintve a fő cél Magyarország, ahol háromszoros haszonnal kecsegtet a H1N1  alkalmazása és a vakcinázás.

1. kiírtják a betegeket, ha gyerek, ha felnőtt.
2. nem kell kórházi ápolást fizetni, sem gyugdíjat
3. az így felszabaduló helyekre vonulhatnak be a holokauszt-túlélők és azok pereputtyai.

Németországban kiborult a bili, de a célország, Magyarország. Itt kell kiírtani, akit lehet, hogy a megmaradt egészséges magyarok, mint rabszolgák legyenek alkalmazhatóak.

Mivel nálunk is egyre több embernek borul el az elméje a sok zsidó praktika láttán, ezért az a veszély is fenyeget, hogy a totális lebukás elől egy háborúba menekül ez a "féreg banda".

A H1N1 laboratóriumi próbája egyszerű. A fertőzött vérhez adjunk egy "halálos dózisú" vakcinát. Legalább 32 Celsius fokon 2 órán belül minden antitestet elpusztít (még a jókat is)! Ezért él és terjed melegben is és gyilkol!"

 
Csak nekem van az az érzésem, hogy a H1N1-et Magyarország kiírtására találták ki? :D
Aki mindezt megfogalmazta az szerintem meglehetősen elfogult, ha így lenne, ahogy leírta akkor már nem lenne senki, aki olvasná ezt a cikket. :P
 
*Hisztériakeltés, eltúlzott kockázat*
Az Egyesült Államok egyik korábbi elnökjelöltje, /Ron Paul/ képviselő (aki egyébként orvosi végzettséggel is rendelkezik), egy nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy pénzügyi nyereség céljából az új influenza inkább hasonlít egy hisztérikus médiacirkuszra, mint halálos világjárványra. A nyilatkozatában emlékezteti az embereket a legutóbbi, 1976-os
sertésinfluenza elleni oltási program kimenetelére. Akkoriban -- közvetlenül az influenza miatt -- egyetlen ember halt meg, ugyanakkor 25-en haltak bele az életmentő célra kijelölt oltások káros mellékhatásaiba, és több száz ember vált rokkanttá a vakcina okozta  Guillain-Barré szindróma miatt. A képviselő szerint -- dr. Mercola orvos szakértő is egyetért vele --, az új influenza teljes mértékben jelentéktelen betegségnek tűnik, ha összehasonlítjuk egyéb halálos járványokkal, mint például a tuberkulózissal vagy egyéb fertőző betegségekkel. Ha fölmérjük a betegség valódi veszélyességi fokát, nyilvánvalóvá válik, hogy teljesen indokolatlanok a nemzetközi szervezetek intézkedései és az esetleges katonai beavatkozások. Megfontolva a rendelkezésre álló tényeket és a valós kockázatokat, az influenza elleni jelenlegi reakció több kérdést is felvet. Vajon mi is a
valós indíték? Miért is tapasztalható ez a túlzott elővigyázatosság egy olyan betegség ellen, amely többnyire gyenge tüneteket okoz, és a halálozási kockázata is rendkívül alacsony?
Jane Burgermeister úgy gondolja, a kezében van a válasz, és ezt bizonyítani is tudja. A riporternő a nyomozati anyaga alapján állítja, hogy a védőoltás sokkal nagyobb veszélyt hordoz magában, mint maga a vírus. Természetesen mindenki maga dönt, hogy elhiszi-e az újságírónő vádjait, de bármi is az igazság, a kötelező beoltatást kerülnünk kell, ha kicsit
is fontosnak tartjuk saját, valamint családunk, barátaink és gyermekeink életét és egészségét.
 
*Csak a halottak nem tartoznak a célcsoportba...*
Egy június 13-án lezajlott sajtókonferencián a WHO az új influenzát megállíthatatlan világjárvánnyá minősítette. Felszólította a tagállamait (194 országot) az oltóanyagok raktározásra. Egy pénzügyi elemző szerint a Tamiflu (a szezonális influenza elleni gyógyszer) eladásából származó bevétel a közeljövőben 388 millió dollár körül alakulhat, az új influenza elleni oltóanyagokból származó bevételek pedig valószínűleg több milliárd dollárra rúghatnak majd. A CNN jelentése szerint csupán az Egyesült Államok kereslete 600 millió adagot jelentene az új influenza elleni vakcinából, tehát minden amerikaira 2 adag jutna. Ez jócskán meghaladja a szezonális influenza elleni vakcinák számát, ami összesen 115 millió adag.
A Szakértők Stratégiai Tanácsadó Csoportja (ez a WHO legmagasabb rangú tanácsadó szervezete, amely védőoltásokkal is foglalkozik) az új influenza ellen legfőképpen a következő célcsoportok beoltását javasolja:
-- egészségügyi dolgozók
-- várandós nők
-- 6 hónapnál idősebb, krónikus betegségben szenvedő gyermekek
-- krónikus megbetegedésben szenvedő felnőttek (pl. asztma, krónikus
elhízás, légzőszervi panaszok)
-- 15-49 év közötti egészséges felnőttek
-- egészséges gyermekek
-- idősek
Ezután következik a jogos kérdés: a halottakon kívül kimaradt-e valaki a felsorolásból?

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tsunami.blog.hu/api/trackback/id/tr541735332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

révész 2010.02.10. 15:48:53

Érdekes egy okfejtés.
Sok mindenben egyetértek Veled.
Az utolsó bekezdéshez csak annyit, vajon akinek érdeke hogy minél több vakcina fogyjon, nem fogja ajánlani? dehogynem..

Bár annyira nem mehetett jól a biznisz, mert jön a következő hullám, és kezdődhet elölről az egész :D

betonacel 2010.02.10. 15:55:06

Hát persze Magyarországon mindent el lehet adni csak szépen be kell csomagolni, meg egy kis pánikot kelteni, (zűrös országban nem nehéz) és kész az üzleti siker amiben a hős vakcinafeltalálója nem csak gazdag lesz, de elismert is.
Egyébként nem hinném hogy Mo. kiirtására lenne. Sokan nem oltatták be magukat.

brékes 2010.02.10. 16:05:18

A többség nem oltatta be magát tudtommal. A másik meg, hogy nem csak Magyarországon "terjedt" el a h1n1, meg a hozzá tartozó vakcina sem.
Egyébként mik a káros mellékhatásai az oltásnak? Amikbe a cikk szerint bele is lehet halni.

tsunami00 2010.02.10. 22:55:40

Révész
Hát a következő hullámban pedig én értek veled egyet :D

betonacel
Énse Mo kiírtására gondoltam szószerint, csak ez jutott eszembe a cikk elolvasása után, és gondoltam belecsempészek egy kis humort is :D

brékes
Az alapvírus csak egy gyenge megbetegedést okoz, tünetei enyhék, lefolyása gyors, alapvetően nem veszélyes. Az oltás után viszont egyesül a vírus a vakcinában található bináris párjával, a másik részével és azonnal blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit és adott körülmények között kiiktatja, védekezésre képtelenné teszi az immunrendszert.
Tudom tünet nincs benne, de ha nincs immunrendszered akkor elég könnyen elkaphatsz akármilyen betegséget, amelyeknek elég sok tünetei lehetnek.

révész 2010.02.12. 10:15:54

Nem is tudtam hogy ilyen furfangos mellékhatása van neki. Azt hiszi az ember hogy minden oké, örül neki, és ugye nem is figyel jobban az egészségére, és szépen elkap valamit..
Kösz az infót.

brékes 2010.02.12. 10:26:28

@tsunami00: és az oltás mellékhatásairól nem tudsz valamit? Mert én inkább attól félek, láttam és olvastam pár dolgot, ami eléggé elrettentő számomra, már csak ezért sem adatnám be magamnak.

betonacel 2010.02.12. 12:24:07

@brékes: :P A mellékhatások mindig olyanok mint az időjárás jelentés mindent felsorolnak... mert így jogilag le vannak védve. Az egyik ismerősöm aki beoltatta magát az kétszer addig nyomta az ágyat mint aki nem és elkapta az influenzát(nem tudni hini volt-e nem vizsgálták ki)

brékes 2010.02.12. 14:32:33

én a dystonia-ra gondoltam konkrétan. Hallottatok erről? Van egy borzasztó videó a jútyúbon erről a mellékhatásról. Bár gondolom ennek az esélye 1 a 10 milliárdhoz kb...

manhattan01 2010.02.17. 13:40:06

pont ma néztem meg az általad említett videót,és tényleg szörnyű..:S
nem csak ezért,de meg se fordult a fejemben h beoltassam magam.. vagy talán én vagyok túl makacs?

Lipteek 2010.02.25. 10:25:12

Én beoltattam magam. Igen ott a kétség az emberben a hatásosságra, de az azért elég beteg gondolat, meg paranoia, hogy ezt tömegirtásra akarják használni. Főleg hogy magyar fejlesztés..nem? Inkább egy adag placebó, mint egy komoly betegség.
A bárányhimlő nem kitaláció?

lizzzzzzz 2010.02.25. 11:25:50

Én is beoltattam magam és körülöttem mindenki, még a legelején. A környezetünkben senkinek semmi baja nem lett, de érdekes módon akitől azt hallottam hogy az xy nem oltatta magát, azok mind valami nagyon frankó rémtörténettel állnak elő, hogy ki miylen szenvedésen esett át. A lehetőség megvan rá, hogy baj lehet, de arra is megvan elütnek,elesek beverem a fejem, ráesik a cserép zongora kalapács ablak kémény pincs a fejemre és meghalok. Szóval senki semmiben sem lehet biztos, de a nagyszámok törvény alapján.... én köszönöm jolvagyok!

Lipteek 2010.02.25. 11:33:18

De ha még van is egy kis mellékhatása az oltásnak..akkor mi van? Egy tetanusznak is van..mégis mindenki beadatja. Jobb megelőzni a bajt, egy kis kellemetlenséggel.

lizzzzzzz 2010.02.25. 12:57:45

Igen ez igaz, mondjuk azt is megértem amikor valaki annyira elhiszi, hogy ő biztosan nem kapja meg a vírust, hogy nem válalja be a mellékhatásokat....persze idióta, de van ilyen.

Lipteek 2010.02.25. 13:41:41

Érdekes lelkivilága lehet annak az embernek. Egy igazi HERO az ilyen. Aztán majd nagyot koppan a végén.
Amúgy meg kell az ilyen ember is, hisz túlnépesedés van a világban. A középkorban vajon miért nem volt? :D

lizzzzzzz 2010.02.25. 14:36:17

Természetes szelekció :D csak az evolució ezt kilövi :D.... Nem hiszem hogy nagy hero az iylen szeritem csak annyira parás hogy abszolút nem ismeri fel a veszélyét a saját hülyeségének.

Lipteek 2010.02.25. 16:49:20

Mit lő ki az evolúció?
süti beállítások módosítása